Exiti Communicatie & Advies
Geeft creatief vorm aan communicatie.

Over Exiti Communicatie & Advies

Pim van de Velde is oprichter en eigenaar van Exiti Communicatie & Advies. Pim is een resultaatgedreven en ervaren communicatie professional. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven bij grote corporates en is sinds 2013 (zelfstandig) ondernemer. Hij is een actief hockeyer, familieman en netwerker.

Wat anderen over Pim van de Velde zeggen: "Pim heeft goede contactuele vaardigheden, overtuigingskracht en adviesvaardigheid. Hij is representatief en heeft uitstekende redactionele vaardigheden. Hij is enthousiast, gedreven en kundig en ziet als geen ander kansen in plaats van bedreigingen. Het glas is altijd half vol. Over ‘communicatie’ is hij duidelijk. Het is een middel en het moet een doel hebben. De juiste communicatie afgestemd op de doelgroep zal bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat."

Pim helpt ondernemers in het MKB met alle vormen van communicatie zowel offline als online. Dat kan als (tijdelijke) senior communicatieadviseur of voor een specifieke communicatieopdracht.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen